П`ятниця, 26.04.2024, 04:08
Головна
Реєстрація
Вхід
Музика.
Вітаю Вас Гость | RSS
Форма входу
Меню сайту
ЧАТ!!
200
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
ПОГОДА!

Погода в Стриї


Головна » Архів матеріалів
Над записом нової композиції «Lately» в Україні разом з Гайтаною працював реп-виконавець Стас Конкін. Після того, як організатори міжнародного проекту „Global One” обрали серед українських зірок Гайтану, яка працює за світовими стандартами, вони запропонували співачці для певної частини запису обрати реп-виконавця. 


Гайтана висунула кандидатуру молодого та перспективного Стаса Конкіна, на що організатори проекту охоче погодилися. «Я завжди знала, що музика поєднує чудових людей! За час співпраці з „Global One” я познайомилася з прекрасними музикантами та отримала багато приємних вражень. Дуже хочеться, аби українські слухачі також отримали масу задоволення від того, що в нас вийшло. Ми робили це з любов’ю до музики», - розповіла Гайтана. „G ... Читати далі »
Просмотров: 908 | | Дата: 03.04.2009 |


останнім часом у 50 Cent що ні слово, те золото. Реппер не скупився на вельми гучні обіцянки. До якого ступеня він слідуватиме озвучуваним намірам поки не зовсім ясно, але вогник цікавості розгорається все сильніше і сильніше. 

Черговим демаршем Фіфті стала заява про те, що якщо в перший тиждень продажів альбому “Curtis” Канье Весту вдасться його обскакати, то Фіф зав’язує з сольною творчістю. 

“Вони хочуть створити мені проблеми, тому що я, працюючи в цій області, став фаворитом, а якщо невдаха пре проти лідера, його всі підтримують, - заявив 50 Cent. - Давайте підвищимо ставки. Якщо він продасть 11 вересня більше альбомів, чим 50 Cent, то я більше не пишу музику. Я продовжу працювати з іншими артистами, але більше не випущу жодного сольника. Я також ставлю на те, що в другий тиждень продажу його альбому впадуть на 70 відсотків, адже спочатку Def Jam сам ... Читати далі »
Просмотров: 829 | | Дата: 23.03.2009 |


Місяць не видав нам велику кількість новинок, але все-таки що подивитися, і що послухати, цілком можна було знайти кожному на свій смак. Перше, про що б хотілося сказати - це кліп Лігалайза на пісню Моя Москва (як часто останнім часом ми чуємо треки з такою темою?!). До речі, режисер кліпу - Резо Гигинєїшвілі , ім’я вже цілком відоме в русявий репі. Але повернемося до самого відео. Відеоряд не дуже сильний, чимось нагадує деякі роботи зарубіжних артистів (не говоритиму чиїх), але він відмінно відображає суть трека. Окремо потрібно сказати про те, як Ліга працює на камеру. Саме це і витягає кліп, і трек разом з ним. Загалом, подивитися можна, і навіть потрібно.
Наступне - кліп Дабл “Вулиці не сплять” . По темі дуже нагадує Лігу , про яке вище, але тут все навпаки.
Якщо Лігалайз витягнув пісню кліпом, то у Дабла попереду йде саме пісня. Семпл скрипки просто відмінни ... Читати далі »
Просмотров: 1116 | | Дата: 23.03.2009 |


Недавно на сайті hiphop.ru з’явилися ряд статей під заголовком «Холодна осінь 2007-го». У цих статтях хтось Андрій Міхєєв лякав всіх, що «..То, про що так довго говорили всі недурні люди в індустрії, відбулося. Російський реп перестав продаватися…»
У зв’язку з цим виникає питання: «А чи продавався російський реп раніше?» У 90-х роках на Окрайці касети з російським репом продавалися з-під підлоги самими виконавцями. В основному це були домашні записи. Потім з’явилися збірки, такі як «Трепонация Ч-репу», «Хип-хоп Майстер» і багато інших. Продавалися ці збірки, наскільки я знаю, досить непогано.
В кінці 90-х стала спостерігатися поява численних реп-лейблов. Багато хто пам’ятає «золоті часи» лейбла Rap Recordz, коли альбоми випускалися там не тільки ради грошей і не тільки ті, які подобалися Дмитру Dime Нечаєву.
Все було таким безхмарним, і тут настав п***ец: з’явився безлімітний Інтернет, такий ненависний зараз Vanich’у з Military Clan (досить почитати його повну жовч пости на hi ... Читати далі »
Просмотров: 918 | | Дата: 23.03.2009 |


22 вересня у Харкові пройде щорічний 11-тий міжнародний реп фест In Da House - наймаштабніший на теренах України. 
Перший IDH відбувся в 1996. За 11 років на ньому виступали такі гранди СНД-ної музики, як ТНМК, Тартак, ВУЗВ, 5Nizza (Україна), Bad B, Смоки МО, ЮГ, Каста, Дерево жизни, Da 108 (Росія), Нестандартный вариант, Семейная Реликвия (Білорусь). 
Організаторами в різні часи були: F&F Pro Centra, УХХА (Українська хіп-хоп асоціація), Funky Kids Production....
Цього року фест вперше пройде піл відкритим небом, вхід вільний. Відбудеться графіті шоу від "Art of city". На сцені виступатимуть:
Каста, Змей Dj Nik1
St1m
Н.П.Герик
У.Эр Асквад
Нестандартний вариант
Шнель Шпрехен
Тайный заговор
Дядя Вася
та багато інших.

Всі у Харків!!!

Просмотров: 748 | | Дата: 22.03.2009 |


Під`їжджаю електричкою до Стрия, міста, що стало мені рідним, міста, що незважаючи на свою пиху (принада будь-якого провінційного міста), пригорнуло мене, а що ще йому залишалося. Буденна сірість одразу б`є в очі. Одноманітність і невиразність архітектури (а радше відсутність такої) не зоставляє нічого іншого, як споглядати за людьми - цим, чи не єдиним виразником мого сучасного міста (відкиньмо зовнішню псевдоприваблюваність теперішніх (аж ніяк не сучасних) магазинів і барів).

Люди. О так! Стрияни! Знаєте, мене дивує, як у Стрию міг піднятися вперше серед усіх інших міст України синьо-жовтий прапор. Справді, адже Стрий місто доволі таки байдуже в плані політичному, громадському і казна-ще-якому. За останні три роки я не бачив жодного мітингу, повстання чи демонстрації протесту. Не скажу, що це погано, адже суспільний спокій - запорука стабільності. 

Друге, що мене вражає, це майже діагностична схожість людей, схожість в усьому: думках, одязі, побуті. Дивує, як серед тої ... Читати далі »
Просмотров: 868 | | Дата: 21.03.2009 |


« 1 2 ... 7 8 9
Наша кнопка


Музика

друзі

Web-проект «Всегда Вместе!»

Наш опрос
Яка найліпша група України?

Результат опроса Результаты Все опросы нашего сайта Архив опросов

Клікніть тут!
Counter
Рейтинг@Mail.ru Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

| Copyright MyCorp © 2024 | Сайт управляється системою uCoz |