Понеділок, 29.04.2024, 17:48
Головна
Реєстрація
Вхід
Музика.
Вітаю Вас Гость | RSS
Форма входу
Меню сайту
ЧАТ!!
200
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
ПОГОДА!

Погода в Стриї


Головна » Архів матеріалів
Лорак і Тіматі знялись для Плейбою
Ані Лорак зїздила до Москви, де її познайомили з відомим репером Тіматі.
Чергова поїздка Ані до Москви подарувала багато сюрпризів: вийшли журнали з її участю, пройшли фото-сесії для нових журналів FHM, Теленедели і ОК. Оскільки Ані довелось терміново їхати на концерт в Сочі, співачка не змогла вчасно повернутись до Києва, де на неї чекали зйомки для каналу НТВ для програми «Ти не повіриш!». В Сочі Аню дуже потішило те, що вона ввійшла в топ 100 найкрасивіших жінок Росії за рейтингом чоловічого журналу FHM. З цього приводу була проведена фото-сесія для обкладинки однойменного журналу. 
Також Аня потрапила на вечірку, де її познайомили з Тіматі. Після цього відбулась фото-сесія для журналу «Playboy», де молоді співаки майже весь день фотографувались на даху багатоповерхівки. Можливо скоро на екранах з’явиться новий дует – Тімат ... Читати далі »
Просмотров: 1212 | | Дата: 08.05.2009 |


Завершуються роботи на основних об'єктах футбольної інфраструктури Харкова.

Як повідомляє прес-служба DCH, станом на 5 травня 2009 р., на ОСК Металіст завершені роботи з установки конструкцій даху над Північною трибуною, і зараз вони перемістилися на Південну трибуну. 
На даху Східної та Західної трибун вже змонтована потужна сучасна система освітлення, повністю відповідає вимогам УЄФА. Біля Західної вже зведено три поверхи багатофункціональної прибудови, де будуть розміщатися роздягальні для футболістів, прес-центр, ресторан на 360 місць і сім скай-боксів, де vip-персони зможуть спостерігати за матчами з особливим комфортом. 

Крім того, підходять до закінчення роботи з облагороджування фасаду і території стадіону - покладена тротуарна плитка біля Північної та Східної трибун, на Північній трибуні ведуться облицювальні роботи. 

Відповідно до графі ... Читати далі »
Просмотров: 723 | | Дата: 07.05.2009 |


Українська співачка Руслана, що перемогла на Євробаченні у 2004 році, 10 травня виступить на церемонії відкриття міжнародного пісенного конкурсу у Москві.

На сцену вийдуть переможці конкурсу різних років. Серед них, Руслана, Марія Шерифович, Діма Білан. Розпочне програму найперша переможниця Євробачення Ліс Ассіа зі Швейцарії, що посіла перше місце у 1956 році. 

Крім того, під час концерту будуть представлені унікальні кадри із хроніки Євробачення 1956 року. 

У рамках святкового концерту на сцені Євробачення Руслана продемонструє фрагмент свого нового шоу - Wild Energy. Руслану, як переможницю Євробачення, запросили виступити організатори, - повідомили Корреспондент.net у прес-службі Руслани 

Церемонія відкриття Євробачення відбудеться 10 травня у Виставковому центрі Манеж. У Москву приїдуть 42 делегації країн-учасниць конкурсу, їх прихильники та представники ЗМІ із різних країн. 

12 великих денних та вечірніх концертів, зокрема д ... Читати далі »

Просмотров: 695 | | Дата: 06.05.2009 |


Проведення музичного конкурсу Євробачення в Москві обійдеться набагато більше, ніж попередні конкурси в інших країнах, і витрати на конкурс не окупляться.

Про це повідомляє газета Ведомости з посиланням на керівника робочої групи з організації конкурсу Валерія Виноградова та гендиректора Первого канала Костянтина Ернста. 

Бюджет конкурсу, який вперше відбувається в Росії, сформований з п'яти джерел, повідомив Виноградов. Уряд Росії виділив на проведення Євробачення 1 млрд рублів, московський уряд - 200 млн рублів, Європейський союз мовлення (EBU) - близько $ 6 млн. Крім того, конкурс має шість офіційних спонсорів. 

Витрати Первого канала та суми спонсорських контрактів офіційно не розкриваються, проте відомо, що не враховуючи коштів телекомпанії бюджет конкурсу складає близько $ 42 млн. Для порівняння, за словами Ернста, минулорічне Євробачення обійшлося в 24 млн євро (близько 32 млн доларів за курсом на 6 травня 2009 року). 

Більша частина грошей пішла на ... Читати далі »

Просмотров: 610 | | Дата: 06.05.2009 |


Главная тайна конкурса "Евровидение-2009", который вот-вот официально стартует в Москве: участники уже объявили не страну-победителя, а имена ведущих конкурсной программы. 

Как стало известно Life.ru, одной из них станет обрусевшая манекенщица Наоми Кэмпбелл. 

Чернокожая звезда мирового подиума, которая, не моргая, называет российскую столицу родной, обрадовалась неожиданному предложению - идею передали ей русские друзья из околосветских кругов. По словам очевидцев сделки, которую многие из патриотических соображений назовут дьявольской, Кэмпбелл обещала найти в своем бешеном графике время для такого значимого события. 

В пару "черной пантере" прочат главных "хищников" отечественного шоу-бизнеса: Ивана Урганта, Андрея Малахова, Гарика Мартиросяна. Все трое молчат как рыбы. Не делала официального заявления и сама Кэмпбелл - превратить "Евровидение-2009" в конкурс-загадку организаторам удалось уже сейчас, за день до старта. Тем не менее, по словам обитателей закулись ... Читати далі »
Просмотров: 686 | | Дата: 04.05.2009 |


Влада Москви заборонила продаж алкоголю у місцях проведення міжнародного пісенного конкурсу Євробачення-2009. Порядок у спорткомплексі Олімпійський забезпечуватимуть 800 співробітників міліції.

"Алкоголь на об'єктах Євробачення продаватися не буде, це пов'язано з федеральним законом, який забороняє продаж алкоголю на таких заходах", - повідомив журналістам 30 квітня повноважний представник мера столиці в Мосміськдумі, член оргкомітету конкурсу Валерій Виноградов. 

За його словами, на об'єктах проведення Євробачення будуть організовані точки громадського харчування. 
 
"Буде широко представлено громадське харчування. Хто захоче купити в перерві колу, той зможе це зробити. Ніякого особливого режиму підвищеної безпеки не буде. Все в рамках закону", - зазначив Виноградов. 

За його інформацією, 10 травня в 21:00 мск (20:00 за київським часом) відбудеться відкриття конкурсу в ЦВЗ Манеж, 12 травня в Олімпійському пройде перший півфінал, 14 - другий півфінал, а 16 ... Читати далі »

Просмотров: 691 | | Дата: 03.05.2009 |


Нещодавно у житті Віталія Козловського сталась приємна подія - він став хрещеним татом.


"Мені подзвонили буквально після пологів, і я був одним з перших, хто дізнався про народження дівчинки. Спочатку ми хотіли назвати її Євою, але у результаті мама обрала для новонародженої ім'я Вероніка. Побачивши цю крихітку я розчулився", - не приховуючи захвату, розповідає Віталій Козловський.

І жартома додає: "Цього року я хрестив не паски, а дитину".

Річ у тому, що близькі друзі співака вирішили народити другу дитину, і вже заздалегідь повідомили про те, що хотіли б бачити Віталія в ролі хрещеного батька. Співак погодився з величезною радістю - тим паче, що ця честь випала йому вперше.

"Хрестини проходили в маленькій затишній церкві. Все прошло просто на одному диханні! Правда, Вероніка цілу годину плакала, але говорять, що це дуже хороший знак. За ... Читати далі »
Просмотров: 816 | | Дата: 02.05.2009 |


Епатажна співачка Світлана Лобода, яка представить Україну на Євробаченні-2009, привезе в Москву "пекельну машину", і вірить, що її виступ увійде в історію конкурсу.

За словами Лободи, для виступу буде сконструйована спеціальна установка, а костюми - створені в стилі кібер-фентезі. 

"Ми оголосили тендер в Україні, Росії та Гонконгу на виготовлення конструкції. Її вже в народі прозвали "пекельною машиною" через те, що вигляд у неї страхітливий - безліч ламп, лазерів, піротехнічних елементів, світлових спалахів, ми називаємо її "колесо Фортуни", вважаємо, що воно обов'язково принесе нам успіх", - розповіла Лобода. 


Незважаючи на те, що установку роблять професіонали і співачка впевнена в безпеці, їй все одно страшно - в номері буде багато трюків на відносно великій висоті. Трюки в шоу Лободи для Євробачення допомагали ставити артисти зі знаменитог ... Читати далі »
Просмотров: 698 | | Дата: 02.05.2009 |


Львів вирішив провести парад з нагоди Дня міста 10 травня. 

Про це сказано в повідомленні прес-служби Львівської міської ради. 

"Із приводу святкування Дня міста 10 травня у Львові відбудеться святковий парад", - сказано в повідомленні. 

Заявлено участь 5 тис. чоловік. 

Парад розпочнеться о 13:00, його учасники пройдуть від площі Міцкевича через проспект Свободи до площі Ринок. 

У параді візьмуть участь дитячі колективи, актори на ходулях, карети, спортивні організації й представники національних меншин. 

Також у параді візьмуть участь екскурсійні "диво-поїзди". 

Як повідомляло агентство, У Львові проживає 0,8 млн. чоловік, перше письмове згадування про місто датується 1256 роком.

Просмотров: 688 | | Дата: 01.05.2009 |


На днях стало известно, что Jay-Z ведет переговоры с главой Warner Music Group Лиором Коэном

Как известно, в конце 2007 года Jay-Z "ушли" с поста президента лейбла Def Jam Records. После этого, многие поклонники рэппера ожидали от него ответного хода, и вот на днях стало известно, что он ведет переговоры с главой Warner Music Group Лиором Коэном (Lyor Cohen). Сам Коэн пока отрицает эту информацию, но признает, что был бы рад сотрудничать с Jay-Z, если бы ему предоставилась такая возможность: "Это было бы для нас большой честью, если бы Jay-Z стал частью Warner Music Group".

Тем временем, анонимный источник поведал журналистам "New York Daily News" истинные причины ухода рэппера из Def Jam. Как оказалось, камнем преткновения стали не деньги, а свобода. "Он (Jay-Z) не хотел приходить в офис каждый день. У него же было столько других проектов: сеть клубов 40/ ... Читати далі »
Просмотров: 655 | | Дата: 01.05.2009 |


« 1 2 ... 5 6 7 8 9 »
Наша кнопка


Музика

друзі

Web-проект «Всегда Вместе!»

Наш опрос
Яка найліпша група України?

Результат опроса Результаты Все опросы нашего сайта Архив опросов

Клікніть тут!
Counter
Рейтинг@Mail.ru Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

| Copyright MyCorp © 2024 | Сайт управляється системою uCoz |