Неділя, 05.05.2024, 13:32
Головна
Реєстрація
Вхід
Музика.
Вітаю Вас Гость | RSS
Форма входу
Меню сайту
ЧАТ!!
200
Календар
«  Березень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
ПОГОДА!

Погода в Стриї


Головна » 2009 » Березень » 23 » Реп рецензія DaNTe Кращі треки 2008
09:29
Реп рецензія DaNTe Кращі треки 2008
Місяць не видав нам велику кількість новинок, але все-таки що подивитися, і що послухати, цілком можна було знайти кожному на свій смак. Перше, про що б хотілося сказати - це кліп Лігалайза на пісню Моя Москва (як часто останнім часом ми чуємо треки з такою темою?!). До речі, режисер кліпу - Резо Гигинєїшвілі , ім’я вже цілком відоме в русявий репі. Але повернемося до самого відео. Відеоряд не дуже сильний, чимось нагадує деякі роботи зарубіжних артистів (не говоритиму чиїх), але він відмінно відображає суть трека. Окремо потрібно сказати про те, як Ліга працює на камеру. Саме це і витягає кліп, і трек разом з ним. Загалом, подивитися можна, і навіть потрібно.
Наступне - кліп Дабл “Вулиці не сплять” . По темі дуже нагадує Лігу , про яке вище, але тут все навпаки.
Якщо Лігалайз витягнув пісню кліпом, то у Дабла попереду йде саме пісня. Семпл скрипки просто відмінний, відмінний ритм пісні радує. Взагалі, трек не напружує, але приємний, а ось кліп зовсім не запам’ятовується. Ще в цьому місяці мене дуже порадував Apostol . Той самий, що періодично мешкає у нас на сайті =) Послухав його трек “Вітер змін”. З перших секунд захоплює мінус з відмінним, небагато анімешним голосом. Окремо хочеться відзначити приспів. Він ставить всі крапки над i. У результаті ми отримуємо дуже міцний і збалансований трек з якісним мінусом і приємним читанням. Чекаємо ще треків =)
Зовсім недавно вийшов альбом Ліона “Альбом номер нуль” . Незадовго до цього послухав семплер і зацікавився. Коли з’явився, то не забарився викачати. І мої очікування виправдалися. Гойдаючі треки змінялися красивою лірикою. Є невеликі експерименти, наприклад трек “Інформація” (як на мене, так дуже вдалий трек) .Вообще весь альбом залишає приємне враження і цікавий як мінімум для ознайомлення..
І в кінці хотілося б з казать о. Сете . Знаю, що альбом вийшов достатньо давно, але все одно хотілося б висловити свою власну думку. Альбом чекав дуже довго, можна сказати своїми очима бачив, як він створюється (Сет часто викладає в мережу відео із студії), бачив як він обростає якимсь нальотом театральності і все більше спростовує тезу, що реп - це музика вулиць. І ось, реліз. Спочатку невеликий шок, багато пісень було наново аранжовано, тексту наполовину переписані і всі треки відрізнялися від предрелізних варіантів. Але у міру прослуховування розумієш, що саме такий варіант і потрібний. Варто узяти хоч би приклад, коли в пісні “Це моє шоу” були прибрані слова “Це та сама година веселості”. Дійсно, Сет - це не веселість, це щось більше, що примушує задуматися, що не підносить сенс на блюдечку, а примушує шукати його самому.
І ще, Сет достатньо сильний поет, при цьому з хорошою подачею. Тому саме на цих двох компонентах - текст і подача, а також на дуже якісних мінусах, альбом і тримається і радує навіть найдосвідченіших критиків і слухачів.
В кінці, звичайно, хочеться виділити декілька треків. Це: “Формула” , яку все кому не лінь тягнуть на цитати ” Зрозумій, пробач, прощай” , дуже оригінальний трек з приголомшливою музикою і “Я граю в рай” , який фактично відбивається весь сенс альбому.
І наприкінці, цитата: ” Не зраджувати ради форми сенс, а надати думкам форму” Задумайтеся!

Переглядів: 1119 | Додав: stail | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Наша кнопка


Музика

друзі

Web-проект «Всегда Вместе!»

Наш опрос
Яка найліпша група України?

Результат опроса Результаты Все опросы нашего сайта Архив опросов

Клікніть тут!
Counter
Рейтинг@Mail.ru Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

| Copyright MyCorp © 2024 | Сайт управляється системою uCoz |