П`ятниця, 26.04.2024, 16:16
Головна
Реєстрація
Вхід
Музика.
Вітаю Вас Гость | RSS
Форма входу
Меню сайту
ЧАТ!!
200
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
ПОГОДА!

Погода в Стриї


Дирекція школи заборонила відвідувати школу учневі, який відмовився голитися

14-річному школяру з Манчестера заборонили з'являтися в класі до тих пір, поки він не поголиться, повідомляє The Daily Mail. Вчителі пояснили Акаашу Ікбалу, що вуса не є елементом шкільної форми і протирічать правилам учбового закладу.



Батько підлітка, 42-річний Асиф Махмуд, заявив, що школа занадто гостро реагує на волосся під носом у його сина і, крім того, ставить під загрозу освіту підлітка. За словами батька, якщо хлопчик почне голитися в 14-річному віці, вже до 16 років все його обличчя швидко обростатиме щетиною.

Представник школи заявив журналістам, що гладко поголені щоки – це стандартна вимога до учнів. Проте інші школярі вже домовилися підтримати свого товариша по навчанню і вирішили не голитися, якщо їм висунуть аналогічні вимоги, повідомив Асиф Махмуд ... Читати далі »
Переглядів: 727 | Додав: rety | Дата: 03.07.2009 | Коментарі (0)

У десятці за 2009 рік Eminem, Dr. Dre, Jay-Z, OutKast, Rakim, Raekwon та ін. 

За перших два з половиною місяці 2009 року не відбувалось особливо значних релізів реп-артистів. Вийшов хіба блискучий, але комерційно провальний сольник фронтмена Cypress Hill B-Real'а, черговий альбом від Grandmaster Flash, збірники від 8Ball та Lil' Scrappy, а також роботи менш іменитих виконавців – Capone-N-Noreaga, Bizzy Bone та інших.



А попереду у 2009-му ще дуже багато цікавого матеріалу, свій рейтинг очікувань склало видання About.com.

1. Eminem – The Relapse
П'ята студійна робота репера після п'яти років мовчання викликає чималий інтерес, безсумнівно, у кожного прихильника хіп-хопу – навіть якщо не брати до уваги те, що над ... Читати далі »
Переглядів: 1114 | Додав: rety | Дата: 24.06.2009 | Коментарі (0)

Чемпіон світу за версією WBC та керівник промоутерської компанії К2 Promotions Віталій Кличко розповів про поєдинок Заура Байсангурова та італійського боксера Крістіана ді Мартініса, бій свого брата проти Девіда Хея та вболівання за Ніколая Валуєва у бою проти Руслана Чагаєва. 





Про поєдинки Кличків

Колись ми мали досвід виступів в один день, але потім брати Клички стали настільки великими, що один вечір став занадто маленьким для двох великих братів Кличків. Тому ми вирішили не виступати в один вечір, виступати у різні вечори, а надто, що зараз для багатьох неважливо, хто саме з Кличків буде битися - поєдинок буде найвищого рівня. Найголовніше, щоб була перемога. 

Про Валуєва 

Я сподіваюся, що у поєдинку із Чагаєвим виграє Валуєв, і тримаю кулаки, і навіть свічку поставив за перемогу Ніколая. Тут нічого особистого, чисти ... Читати далі »
Переглядів: 862 | Додав: rety | Дата: 30.05.2009 | Коментарі (0)

Конкурс "Евровидение-2009" в Москве завершился триумфальным финалом, уже признанным самым ярким шоу в истории конкурса. Атмосфера была накалена до предела не только на сцене и за кулисами, но и в пресс-центре "Олимпийского". Самыми горячими аплодисментами были встречены секс-символ "Евровидения" Светлана Лобода и Александр Рыбак. Такое внимание журналистов было вполне оправдано - в результате голосования Александр Рыбак занял первое место, а энергичный номер и эротические танцы украинской Anti-Crisis Girl затмили и появление на сцене "королевы бурлеска" Диты фон Тиз, и композитора Ллойда Вебера, и даже саму Патрисию Каас. 
В "колесе фортуны" артистка принимала самые соблазнительные па, какие только можно представить и яростно барабанила на ударной установке, которая была патриотично украшена украинскими флагами. "Зажгла! Действительно зажгла!" - Сказал после выступле ... Читати далі »
Переглядів: 883 | Додав: rety | Дата: 23.05.2009 | Коментарі (0)



Для украинского рэпера Ларсона нынешняя осень стала настоящим прорывом, кроме звания самого скандального шоу года, Ларсону покорилась новая вершина. Дебютная пластинка исполнителя Ларсон - это я стала самым продаваемым рэп-альбомом года. За первые пять дней диск Ларсона разошелся тиражем более 600 экземпляров.

И если уровень продаж сохранится, то Ларсон станет первым украинским исполнителем, который продаст более 1000 копий рэп альбома за первые десять дней. 
Ларсон


На следующий день после презентации в концерт-холле ФриДом пластинка Ларсона поступила в продажу во все музыкальные магазины и торговые точки города, чтобы все желающие смогли без проблем приобрести дебютное творение экс Ганнибала Лектора Ларсона.
Каждый день к нам приходят покупатели и спрашивают альбом Ларсон - это я. Такого у нас еще не было, чтобы так много людей интересов ... Читати далі »
Переглядів: 1059 | Додав: rety | Дата: 16.05.2009 | Коментарі (0)

Обов'язки голови МВС зараз виконує перший заступник Міністра внутрішніх справ Михайло Клюєв (на фото). Про це повідомила керівник прес-служби МВС Інна Кисіль.


Як передає кореспондент ЛІГАБізнесІнформ, при цьому І.Кисіль уточнила, що після повернення з відрядження Міністр внутрішніх справ Ю.Луценко подав заяву про відставку і до виконання посадових обов'язків Міністра вже не приступав.


Нагадаємо, у вівторок, 12 травня, Голова Верховної Ради Володимир Литвин на засіданні погоджувальної ради лідерів фракцій зачитав заяву голови Міністерства внутрішніх справ Ю.Луценка, в якій той просить парламент розглянути питання про його відставку. 


Представники групи "Народна самооборона" вже заявили, що якщо частина БЮТ проголосує за відставку з посади Міністра внутрішніх справ Ю.Луценка, це буде свідчити про підготовку до створення широкої коаліції між БЮТ і Партією регіонів.
... Читати далі »
Переглядів: 781 | Додав: rety | Дата: 15.05.2009 | Коментарі (0)

Сьогодні, 30 квітня, на екрани українських кінотеатрів виходять два нові фільми: один з найбільш очікуваних фільмів року Люди Ікс. Початок: Росомаха та 3D-анімація в жанрі фентезі Кораліна в світі жахів.

Люди Ікс. Початок: Росомаха - це відгалуження від популярного фантастичного кіносеріалу Люди Ікс. Режисером стрічки виступив південноафриканець Гевін Худ. 

Фільм розповідає про минуле Логана (Росомахи), про його складні стосунки з Віктором Крідом, який пізніше стане Саблезубом, а також він розкриє таємницю програми Weapon X (Зброя Ікс) і головне - розкриє обставини, за яких Логан став володарем адамантового скелета. 

Нагадаємо, головну роль у фільмі зіграв Хью Джекман, якого журнал People назвав найсексуальнішим чоловіком планети. Сам фільм Люди Ікс: Росомаха потрапив у рейтинг найбільш очікуваних кінострічок 2009 року за версією газети The Times. < ... Читати далі »
Переглядів: 901 | Додав: stail | Дата: 02.05.2009 | Коментарі (0)

Колишній чоловік американської співачки Брітні Спірс Кевін Федерлайн дозволив їй бачитися із синами. Як заявив адвокат Федерлайна, колишнє подружжя уклало угоду, яка дозволяє Спірс знову зустрічатися зі своїми дітьми. Жодних інших подробиць домовленості представник Федерлайна не повідомив.
Ексчоловік Брітні Спірс 4 січня 2008 року отримав виняткові права на опіку над їхніми спільними дітьми – Джейденом і Шоном. Ще восени 2007 року діти мали жити з батьком, але при цьому Спірс дозволялося бачитися з ними. Таке право співачка втратила, коли 3 лютого відмовилася віддати особистому охоронцю Федерлайна одного із синів. Протягом кількох годин поліція безуспішно вмовляла Спірс відпустити дитину. Урешті-решт попдіва віддала сина, а її саму відправили в психіатричну клініку. Після цього випадку суд заборонив Брітні наближатися до дітей і бачитися з ними. 

Поп-зірка, ос ... Читати далі »
Переглядів: 1090 | Додав: stail | Дата: 01.05.2009 | Коментарі (0)

23 лютого у Донецьку скасували концерт Таїсії Повалій, 42 роки. На сцені вже встигли налаштувати освітлення та звук, в залі зібралися шанувальники. Але за кілька хвилин до початку виступу продюсер та чоловік співачки Ігор Ліхута, 46 років, повідомив, що Таї стало зле. Глядачі розійшлися, а квіти, куплені для Повалій, подарували охоронцям та колективу виконавиці.

— У Таїсії був важкий бронхіт, але вона продовжувала виступати, — пояснив Ліхута. — За декілька годин перед концертом їй стало так погано, що довелося звернутися до лікаря. Він поставив діагноз ”гострий глибокий бронхіт” і прописав їй постільний режим, антибіотики й гірчичники. Ситуація настільки серйозна, що лікар категорично заборонив Таї навіть розмовляти до 4 березня.

Концерти в Донецьку, Маріуполі та Луганську перенесли на початок квітня.

2001 року перед концертом на миротворчій базі в ... Читати далі »
Переглядів: 1059 | Додав: stail | Дата: 01.05.2009 | Коментарі (0)

Кілька днів тому учасник популярної групи «Иванушки International» відвідав московську Тиждень моди, що проходила у вітальні дворі. Fashion-захід здалося Андрію Григор'єва-Аполлонову настільки нудним, що в перервах між показами він встиг добряче напитися. Звиклий до загальній увазі, захмелевшій співак вимагав на стійці бару безкоштовні алкогольні напої, які негайно йому підносили. 
Через деякий час Андрій вже не міг спілкуватися з оточуючими його людьми і скаржився, що його руде волосся втратили колишній блиск. 
Після показу Макса Черніцова артист вирішив залишити Гостинний двір, та й пішов до вбиральні за своєю курткою. Однак виявилося, що пред'явлений номерок належить не Григор'єва-Аполлонову, і адміністратори відмовилися видавати жіночу шубку співакові і поспішно почали шукати загублену річ. Андрій у цей час влаштував грандіозний скандал і, отримавши свою куртк ... Читати далі »
Переглядів: 809 | Додав: stail | Дата: 30.04.2009 | Коментарі (0)

1 2 3 »
Наша кнопка


Музика

друзі

Web-проект «Всегда Вместе!»

Наш опрос
Яка найліпша група України?

Результат опроса Результаты Все опросы нашего сайта Архив опросов

Клікніть тут!
Counter
Рейтинг@Mail.ru Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

| Copyright MyCorp © 2024 | Сайт управляється системою uCoz |