Вівторок, 07.05.2024, 04:18
Головна
Реєстрація
Вхід
Музика.
Вітаю Вас Гость | RSS
Форма входу
Меню сайту
ЧАТ!!
200
Календар
«  Травень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
ПОГОДА!

Погода в Стриї


Головна » 2009 » Травень » 30 » Віталій Кличко: Поставив свічку за перемогу Валуєва
21:53
Віталій Кличко: Поставив свічку за перемогу Валуєва

Чемпіон світу за версією WBC та керівник промоутерської компанії К2 Promotions Віталій Кличко розповів про поєдинок Заура Байсангурова та італійського боксера Крістіана ді Мартініса, бій свого брата проти Девіда Хея та вболівання за Ніколая Валуєва у бою проти Руслана Чагаєва. 





Про поєдинки Кличків

Колись ми мали досвід виступів в один день, але потім брати Клички стали настільки великими, що один вечір став занадто маленьким для двох великих братів Кличків. Тому ми вирішили не виступати в один вечір, виступати у різні вечори, а надто, що зараз для багатьох неважливо, хто саме з Кличків буде битися - поєдинок буде найвищого рівня. Найголовніше, щоб була перемога. 

Про Валуєва 

Я сподіваюся, що у поєдинку із Чагаєвим виграє Валуєв, і тримаю кулаки, і навіть свічку поставив за перемогу Ніколая. Тут нічого особистого, чистий бізнес. Дуже цікаво зустрітися із гігантом із Росії лише через те, що він такий величезний, і лише тому, що він є чемпіоном світу. Без титулу чемпіона світу він не буде мені цікавим. 

Про Володимира та Девіда Хея

Девід Хей неординарний у своїх виступах, він уже відрізав голову не тільки моєму брату, він відрізав голову і мені. Намагається показати себе як шоумен із неординарною репутацією. Я думаю, що Володимир зможе дати йому гідну відповідь коректнішим способом, ніж використовує британський спортсмен. Твердо впевнений у тому, що Володимир зробить усе, щоб перемога була за ним.

Цей поєдинок вже попередньо проданий більш ніж 115 країнам світу. Я думаю, що кількість їх буде збільшуватися. Впевнений, що у цих країнах 20 червня буде лунати переможний гімн нашої країни. 

Про емоції у бою брата

Я сподіваюся, що емоційна складова не буде мати жодного значення. Емоції не допоможуть у рингу, від них лише помилки. Сподіваюся, що не буде емоцій. Все залежить від Володимира, він зможе показати свій клас, клас чемпіона світу за трьома версіями, і зможе відстояти звання найкращого атлета у надважкій вазі у професійному боксі. 

Про інтернаціональну компанію 

Нельсон Мандела сказав: спорт має силу змінити світ. Немає жодного значення у якій країні, під яким прапором, яка національність, яке віросповідання - це спорт. Спорт не має кордонів. 

Під прапорами K2 East Promotions та K2 Promotions боксують спортсмени із багатьох країн. Головна їх мета - показувати хороший бокс, показувати спортивні події світового рівня. Ми дуже хочемо, щоб трансляції з України продавалися у багато країн світу, щоб ми презентували як спортивна держава, як держава, що може проводити такі заходи. І немає значення під якими прапорами до нас будуть приїжджати боксери і реалізовувати себе, намагатися показати наскільки боксери сильні. А ми створюємо для цього всі умови. 

Про бій Байсангурова

Заур йде тими ж самими кроками, ті ж самі титули завойовує, що й брати Клички. Заур програв свій поєдинок в андеркарті поєдинку Володимира Кличка проти Хасіма Рахмана - так за одного битого двох небитих дають. У спорті дуже часто поразка або ламає спортсмена, або дає потенціал стати набагато кращим і загартовує його. Я впевнений, що Заур зробив висновки, що це уже не той боксер, який був кілька поєдинків тому. Крім самого Заура цього ніхто не зможе довести, адже у боксі доводять усе у квадраті рингу. Як промоутер роблю усе можливе, щоб хлопці реалізовували свій потенціал та доводили свої амбіції на найвищому рівні - світових спортивних стандартів. 

Про ді Мартініса 

Розповім на власному прикладі: дуже часто перед поєдинком кажуть, що суперник надто слабкий. Коли поєдинок триває 12 раундів або дуже довгий відрізок часу, то починаються розмови, чи не був заслабким Кличко. Поєдинок може завершитися і в першому, і в дванадцятому раунді, а може бути і поразка, якщо людина недооцінює свого суперника. Тільки ринг зможе показати, слабкий суперник чи сильний. 

Про свинячий грип

Спаринг-партнери, яких запрошує наша компанія в Україну, дуже дивуються пов'язкам на обличчях митників. Але можна не боятися. В українців дуже добрий імунітет, ми їмо достатньо велику кількість сала.

Переглядів: 864 | Додав: rety | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Наша кнопка


Музика

друзі

Web-проект «Всегда Вместе!»

Наш опрос
Яка найліпша група України?

Результат опроса Результаты Все опросы нашего сайта Архив опросов

Клікніть тут!
Counter
Рейтинг@Mail.ru Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

| Copyright MyCorp © 2024 | Сайт управляється системою uCoz |