Понеділок, 06.05.2024, 16:47
Головна
Реєстрація
Вхід
Музика.
Вітаю Вас Гость | RSS
Форма входу
Меню сайту
ЧАТ!!
200
Календар
«  Червень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
ПОГОДА!

Погода в Стриї


Головна » 2009 » Червень » 24 » Найочікуваніші реп-альбоми
16:54
Найочікуваніші реп-альбоми

У десятці за 2009 рік Eminem, Dr. Dre, Jay-Z, OutKast, Rakim, Raekwon та ін. 

За перших два з половиною місяці 2009 року не відбувалось особливо значних релізів реп-артистів. Вийшов хіба блискучий, але комерційно провальний сольник фронтмена Cypress Hill B-Real'а, черговий альбом від Grandmaster Flash, збірники від 8Ball та Lil' Scrappy, а також роботи менш іменитих виконавців – Capone-N-Noreaga, Bizzy Bone та інших.



А попереду у 2009-му ще дуже багато цікавого матеріалу, свій рейтинг очікувань склало видання About.com.

1. Eminem – The Relapse
П'ята студійна робота репера після п'яти років мовчання викликає чималий інтерес, безсумнівно, у кожного прихильника хіп-хопу – навіть якщо не брати до уваги те, що над бітами працює один з найшановніших реп-продюсерів – Dr. Dre. Перший сингл з платівки – Crack A Bottle, що якраз і є прикладом їх співпраці, лише по мережі за перший тиждень придбало понад 400 тисяч поціновувачів хіп-хопу.

2. Dr. Dre – Detox
Реп-меломани вже збились з рахунку, скільки разів Доктор переносив реліз платівки. Тепер мегапродюсер присягається, що цьогоріч вона таки вийде у світ. Тут доречним буде висловлювання: "Я в це повірю, коли побачу на власні очі".
Після довгих дев'яти років роботи над диском повинен вийти не менше, ніж шедевр. Серед гостей на майбутньому альбомі, за різними повідомленнями, будуть: Snoop Dogg, Jay-Z, The Game, Eminem, 50 Cent, Nate Dogg, Bishop Lamont та інші зірки першої величини.

3. Jay-Z – The Blueprint 3
Чи не кожен прихильник Jay-Z альбом 2001 року – The Blueprint – вважає одним з найкращих у кар'єрі репера. Джей спробував відтворити блиск платівки наступного року – 2002-го, випустивши продовження Blueprint 2: The Gift and The Curse, проте насичений колабораціями диск отримав значно менш схвальні відгуки. Що ж, глянемо, як буде із третьою спробою відродження класики.

4. Lupe Fiasco – LupEND
Нова платівка від Lupe Fiasco – одного з найталановитіших MC цього десятиліття – складатиметься із трьох частин – Everywhere, Nowhere та Down Here. Навіть подвійні реп-альбоми у минулому переважно викликали розчарування, за декількома винятками – то як буде із потрійним? Чи до снаги буде Люпу повністю викластись у кожному вірші і в кожному біті? Сподіваємось, що L-U-P-END належатиме до цих винятків.

5. OutKast – TBA
Розхвалений критиками подвійний альбом OutKast – Speakerboxxx/The Love Belowз за 2003 рік – спочатку задумувався як окремі два диски. Без сумніву, випустити їх разом було чудовою ідеєю, що вилилось у 10 мільйонів проданих примірників.
Big Boi і André 3000 (учасники OutKast) давно ішли до того, щоб зайнятись сольними проектами, але, на щастя, виконавці підтвердили, що опісля знову об'єднаються для запису платівки проекту OutKast.

6. Kanye West – Good A** Job
Good A** Job – завершальний альбом "коледж-серії" репера, що почалась дебютним The College Dropout за 2004 рік. Хіп-хопер дещо відволікся у 2008-му, випустивши 808s & Heartbreak, і ось, нарешті, очікуємо на фінальний диск циклу.

7. Mos Def – The Ecstatic
Перша платівка після напівсирої True Magic за 2007 рік повинна показати справжні римувальні здібності Мос Дефа. Промо-трек Life In Marvelous Times нью-йоркського MC є багатообіцяючим.

8. Rakim – The 7th Seal
Вихід The 7th Seal репер пророкував ще на 2007 рік, але, на розчарування багатьох, ще досі з ним не все ясно. Залишається надіятись, що диск таки побачить світ цьогоріч.

9. Raekwon – Only Built 4 Cuban Linx II
Чи Only Built 4 Cuban Linx II, сиквел вуличної класики ву-тангівця за 1995 рік, з'явиться вже у 2009-му, достеменно невідомо. Але не може не тішити той факт, що у студії реперу знову допомагатиме RZA у роботі над Cuban Linx II – цікаво, чи підведуть передчуття, що це має бути щось дійсно варте очікувань.





10. Clipse – Till the Casket Drops
Після невдалого мікстейпу Re-Up Gang, брати Pusha T та Malice, що формують дует Clipse, повинні цілком зосередитись над Till the Casket Drops, щоб знову не зробити промаху. Команду продюсерів для третьої студійної платівки підібрано непогану – The Neptunes, Justice League, Sean C and LV, Dame Grease та DJ Khalil – так що з бітами вже точно буде усе гаразд.

Переглядів: 1116 | Додав: rety | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Наша кнопка


Музика

друзі

Web-проект «Всегда Вместе!»

Наш опрос
Яка найліпша група України?

Результат опроса Результаты Все опросы нашего сайта Архив опросов

Клікніть тут!
Counter
Рейтинг@Mail.ru Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

| Copyright MyCorp © 2024 | Сайт управляється системою uCoz |