Понеділок, 06.05.2024, 18:41
Головна
Реєстрація
Вхід
Музика.
Вітаю Вас Гость | RSS
Форма входу
Меню сайту
ЧАТ!!
200
Календар
«  Серпень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ПОГОДА!

Погода в Стриї


Головна » 2011 » Серпень » 13 » Азаров вперше відповів на запитання читачів Facebook
09:52
Азаров вперше відповів на запитання читачів Facebook
Азаров вперше відповів на запитання читачів FacebookАзаров зізнався, що любить читати Гоголя й Чехова
facebook.com

Прем'єр-міністр України Микола Азаров у п'ятницю ввечері відповів на запитання читачів Facebook, у тому числі - про стабільність валюти, про аварії на шахтах, а також про насущні проблеми у країні. Не обійшли стороною читачі соціальної мережі і питання про зацікавлення прем'єра у літературі, спорті.

Прем'єр зазначив, що відповідає на питання сам. "Я вже неодноразово заявляв про те, що заходжу на цю сторінку і читаю ваші коментарі. Ще в перший день я попередив, що веду її сам, і буду з'являтися в міру можливості. Але у мене багато роботи, тому кажу як є - коли я дуже зайнятий, мої помічники все одно читають Facebook і найбільш резонансні питання надсилають або приносять мені, щоб потім пустити їх в роботу ", - пояснив він.

На питання про те, чи варто українцям очікувати девальвації національної валюти - гривні - Азаров відповів, що найближчим часом цього очікувати не варто, загрози для гривні немає, хоча ситуація в світі й нестабільна.

Коментуючи інформацію читачів про підвищення цін на хліб у Севастополі, прем'єр пообіцяв дати відповідні доручення і розібратися із цією ситуацією. Причому голова уряду зазначив, що Севастополь є складним містом з точки зору цінової ситуації. "Пов'язано це з тим, що в Севастополі два рівні оплати праці: один - для російських громадян, інший - для українських. Поки що, на превеликий жаль, російські моряки мають вище зарплату, ніж українські. Але ми обов'язково ліквідуємо цю різницю", - написав чиновник.

Питання цін на продукти і їх підвищення цікавило багатьох читачів соціальної 
мережі. На що прем'єр написав, що у країні дуже хороший урожай цього року.

Питання цін на продукти і їх підвищення цікавило багатьох читачів соціальної мережі. На що прем'єр написав, що у країні дуже хороший урожай цього року. "Ми зібрали таку кількість зернових, що зможемо нагодувати не лише самих себе, але й заробити на експорті. Також ми запустили програму відкриття оптових ринків по всій Україні. На відкритті такого ринку в Києві я переконався, що ціни там доступні, а продукція найсвіжіша, адже немає посередників, як кажуть, усе з перших рук і без накруток", - написав Азаров.

Також читачі не забули про питання частих аварій на українських шахтах. Прем'єр повідомив, що на засіданні уряду в середу це питання буде обговорюватися.

Азаров сказав, що щоб уникнути аварій на шахтах необхідно мати інформацію про ситуацію в гірських виробках. За його словами, "повинна бути централізована система збору та аналізу параметрів, які повинні не дозволити людям перебувати в гірничій виробці з небезпечними для них умовами".

"У нас є вітчизняна розробка, яку ми повинні широко запровадити на наших шахтах. Це дозволить нам значно зменшити можливість таких аварій", - написав прем'єр, пообіцявши, що на засіданні уряду буде прийнято рішення щодо встановлення на шахтах такої системи збору інформації, і будуть виділені на це кошти.

"Я взагалі люблю переглядати книги англійською мовою. Звісно, трапляються 
незнайомі слова,але тим більше це цікаво".

Відповідаючи на питання про те, чи читав він книгу англійською мовою, яка лежить поруч із ним на одній із фотографій, Азаров зазначив: "Так, цю книгу мені подарував англійський посол, вона присвячена дуже цікавому епізоду із Другої світової війни. Я взагалі люблю переглядати книги англійською мовою. Звісно, трапляються незнайомі слова, але тим більше це цікаво. Набагато простіше читати політичні тексти - там практично все зрозуміло".

"Дуже люблю класику, можу в будь-який момент взяти з полиці Гоголя, якщо є час, і відкриваю на будь-якій сторінці і починаю читати, мені все подобається, читав багато разів Гоголя, особливо Мертві душі. Так само люблю читати Чехова, теж із будь-якої сторінки . А от зараз читаю Шолохова Тихий Дон ... На превеликий жаль, сучасні письменники не можуть порадувати читача такими поетичними текстами. Важко змусити себе почати читати, як правило, перша ж сторінка відбиває бажання читати далі. Може, я занадто прискіпливий. Але міняти смаки вже не буду", - також повідомив він.

На питання про спортивні вподобання і заняття спортом, глава уряду написав, що займається плаванням, іноді грає у футбол.

Щоб відповісти на питання, прем'єр приділив учасникам соціальної мережі близько години часу. Подібного спілкування, коли український прем'єр відповідав на запитання користувачів соціальної мережі, в Україні ще не було. Зрідка прем'єр залишав поодинокі записи.

Між іншим, у п'ятницю стало відомо, що офіційна сторінка в соціальній мережі Facebook з'явилася і в екс-прем'єра України Юлії Тимошенко.

Переглядів: 603 | Додав: Tyry | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Наша кнопка


Музика

друзі

Web-проект «Всегда Вместе!»

Наш опрос
Яка найліпша група України?

Результат опроса Результаты Все опросы нашего сайта Архив опросов

Клікніть тут!
Counter
Рейтинг@Mail.ru Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

| Copyright MyCorp © 2024 | Сайт управляється системою uCoz |