Неділя, 19.05.2024, 14:31
Головна
Реєстрація
Вхід
Музика.
Вітаю Вас Гость | RSS
Форма входу
Меню сайту
ЧАТ!!
200
Календар
«  Червень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
ПОГОДА!

Погода в Стриї


Головна » 2009 » Червень » 26 » Фестиваль хип-хопа і екстриму HIP-HOP FIGHT 2
17:24
Фестиваль хип-хопа і екстриму HIP-HOP FIGHT 2
28 серпня, любителі екстремальних видів спорту і хип-хоп культури тріпочіть! Нарешті настав ваш день! На величезному стадіоні, недалеко від Москви, пройде Другий Всеросійський Фестиваль екстриму і хип-хопа Hip-Hop Fight 2, що суміщає сім найпопулярніших молодіжних напрями БРЕЙК ДАНС, BMX/flat, ТРІАЛ, ГРАФФІТІ, ДІ-ДЖЄЇНГ, BEAT BOX і FOOT BAG.
Фестиваль Hip-Hop Fight визнаний одним з найбільших Молодіжних Фестивалів Росії і складається з двох частин: хип-хопа і екстриму. Обидва цих молодіжних напрями вважаються на сьогоднішній день найпопулярнішими і видовищами.
Перша частина: хип-хоп
БРЕЙК ДАНС, ГРАФФІТІ, BEAT BOX, ДІ-ДЖЄЇНГ це чотири найцікавіших складових хип-хоп культури, які будуть представлені на Фестивалі Hip-Hop Fight 2. Кращі представники всіх цих напрямів битимуться на Чемпіонатах за звання стати Кращим в тій або іншій дисципліні. Брейк данс це танець, один з напрямів хип-хопа, граффіті малюнки на стінах балонами, Beat Box голосове відтворення звуків і слів за допомогою мікрофону, ді-джєїнг винив, вертушки+, а також ріпи, хип-хоп, r n b і funk музика супровід Фестивалю.
Друга частина: ВЕЛО_ТРИАЛ і BMX
ВЕЛО-ТРІАЛ і BMX є одними з самих видовищних дисциплін в екстремальному спорті.
На майданчику ВЕЛО-ТРІАЛА пройдуть показові виступи серед кращих тріалістов Росії FIGHT TRIAL SHOW . Упереміш з складними трюками, хлоп’ята демонструватимуть небезпечне катання і незвичайні переходи з однієї перешкоди на інше.
На майданчику BMX а, по FLAT у пройдуть змагання як серед професіоналів, так і серед любителів. Сильні учасники з різних міст Росії і країн СНД зможуть скласти сильну конкуренцію один одному.
Всі ці напрями хип-хоп культури і екстриму допоможуть зібрати велику кількість як молоді, так і дорослих мам і тат, і допоможуть створити відмінну атмосферу справжнього Відкритого Молодіжного Фестивалю OPEN AIR а!
В ув’язненні, близько 9 годин вечора, почнеться одне з основих складових Фестивалю концерт за участю ЛІГАЛАЙЗ, СЦЕНОКАРДІЯ ex ДЕРЕВО ЖИТТЯ, DC МС, SinDrom, МС PAN і багато інших.
Спеціально для вашої зручності, щоб не добиратися до будинку в пізній час, можна замовити номер в недорогому готелі (всього 150 крб. за ніч).
Відмінна сцена, розташована збоку від величезного футбольного поля, 5 Квт могутнього звуку, окремий майданчик для Чемпіонату по ГРАФФІТІ, ТРІАЛА, FOOT BAG а, BMX а, приміщення для Чемпіонату по брейк дансу, сцена для Чемпіонату по Beat Box,y, багато запрошених гостей і учасників Фестивалю - все це необхідні складові масштабного і показового Фестивалю, що відповідає всім вимогам якості!
Місце проведення і проїзд: стадіон Авангард, їхати на електричці від станції метро Вихино до станції Ільінськая, далі 5 мин. пішки до стадіону Авангард.
З самого ранку і до пізнього вечора для вас грають хип-хоп ді-джєї: r n b, funk і hip-hop music (DJ NICK-ONE, DJ FLAKY, DJ DRIN, DJ DRAD та інші).

Переглядів: 927 | Додав: rety | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Андрей  
0
klshthfjewgjfbwbtkwjhhht hrhtiu54t guyrirgi3 gui4gtr

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Наша кнопка


Музика

друзі

Web-проект «Всегда Вместе!»

Наш опрос
Яка найліпша група України?

Результат опроса Результаты Все опросы нашего сайта Архив опросов

Клікніть тут!
Counter
Рейтинг@Mail.ru Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

| Copyright MyCorp © 2024 | Сайт управляється системою uCoz |