Понеділок, 13.05.2024, 04:44
Головна
Реєстрація
Вхід
Музика.
Вітаю Вас Гость | RSS
Форма входу
Меню сайту
ЧАТ!!
200
Календар
«  Серпень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ПОГОДА!

Погода в Стриї


Головна » 2011 » Серпень » 9 » Кінопрем'єри в Україні: "Нестерпні боси" та "Повстання планети мавп"
15:50
Кінопрем'єри в Україні: "Нестерпні боси" та "Повстання планети мавп"

З 4 серпня в українському кінопрокаті стартують дві прем'єри – комедія "Нестерпні боси" та фантастичний трилер "Повстання планети мавп".

"Нестерпні боси"
Кандидат в менеджери Нік Хендрікс тяжко працював по 12 годин на добу і робив все, що зажадає його керівник-самодур Дейв Харкен, розраховуючи на давно обіцяне, заслужене підвищення. Але тепер він знає, що цього не станеться. Тим часом асистент дантиста Дейл Арбус намагається зберегти почуття власної гідності, рятуючись від домагань стурбованої начальниці, доктора стоматології Джулії Харріс, коли та несподівано починає насідати на нього. А бухгалтер Курт Бакман якраз дізнається, що його компанією тепер заправляє новий власник – продажний Боббі Пелліт, який не лише збирається зруйнувати його кар'єру, але й скинути токсичні відходи на нічого не підозрюючих громадян. І що ж поробиш, коли твій бос - псих, німфоманка або тупий татусів синочок? Звільнення – не варіант. Цих монстрів треба зупинити. Тому, підбадьорені парочкою-трійкою-далі-не-рахували порцій міцних алкогольних напоїв і сумнівними порадами колишнього ув'язненого, що нині торгує наркотиками, товариші по нещастю розробили заплутаний, але стовідсотково вірний план, щоб позбавити світ від їх начальників... назавжди.
Режисер: Сет Гордон. У ролях: Джейсон Бейтман, Чарлі Дей, Джейсон Судейкіс, Дженніфер Еністон, Колін Фаррелл, Кевін Спейсі, Дональд Сазерленд, Джулі Бауен і Джеймі Фокс.

"Повстання планети мавп"
Події фільму розгортаються в Сан-Франциско. Талановитий вчений проводить генетичні експерименти, внаслідок яких у піддослідних мавп виникає високорозвинений інтелект. Тепер вони вже не хочуть бути рабами людей і піднімають повстання. Починається війна за виживання. Людству доведеться довести, по за правом воно перебуває на верхньому щаблі розвитку. Чи зможе людина відстояти своє звання царя природи, або ж це місце посядуть мавпи?
Режисер: Руперт Уайатт. У ролях: Джеймс Франко, Тому Фелтон, Брайан Кокс, Енді Серкіс, Фріда Пінто, Джон Літгоу, Тайлер Лебін, Девід Х'юлет.

Переглядів: 997 | Додав: Tyry | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Наша кнопка


Музика

друзі

Web-проект «Всегда Вместе!»

Наш опрос
Яка найліпша група України?

Результат опроса Результаты Все опросы нашего сайта Архив опросов

Клікніть тут!
Counter
Рейтинг@Mail.ru Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

| Copyright MyCorp © 2024 | Сайт управляється системою uCoz |