Понеділок, 13.05.2024, 13:57
Головна
Реєстрація
Вхід
Музика.
Вітаю Вас Гость | RSS
Форма входу
Меню сайту
ЧАТ!!
200
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
ПОГОДА!

Погода в Стриї


Головна » Архів матеріалів
Британське місто Брайтон стало першим населеним пунктом, в якому заборонили реп-композиції, які ображають гомосексуалістів, повідомляє The Daily Mail.

До списку забороненої музики потрапили треки таких виконавців як Емінем і 50 Cent. Подібні композиції віднині не можна виконувати на концертних майданчиках міста, відтворювати їх записи в публічних місцях.

Заклади, які продовжать крутити реп, що пропагує гомофобію, можуть втратити ліцензії. Заборона стосується також композицій, які викликають ненависть до релігійних і національних меншин.

Заборону було введено як відповідь на реакцію громадськості на виступ в Брайтоні ямайського виконавця Буджу Бентона (Buju Banton). 

Концерт Бентона відмінили в останні хвилини, оскільки організатори побоялися, що тексти пісень можуть викликати обурення публіки. 

У композиції Boom Bye Bye виконавець проп ... Читати далі »
Просмотров: 744 | | Дата: 24.06.2009 |


м.Рожнятів Н.К. "Магніт" 25 квітня субота початок о 19-00 вхід 10 грн. 
ПочитеєМ!!! 

-Виступи команд по речетативу 
-фрістайл 
-Break Dance 
-конкурси 
-гарний відпочинок 

після того автопаті в центрі або в ліс в велику палатку на шашлик!!!!!!!! 

Учасники вечірки: 

-Брйк данс шов "Філософія тіла" і бажаючі підтримати 

1. 4 FRON (Івано-Франківськ) 
2. Mad Cypha (Івано-Франківськ) 
3. R Clan (Львів, Самбір) 
4. West City (Івано-Франківськ) 
5. Символіка (Новояворівск) 
6. Точка Рифми (Надвірна) 
7. В"язні Часу (Івано-Франківськ) 
8. DMR (Івано-Франківськ) 
9. Sirius MC Калуш,Львів 
10. zлой eNERGY Dядя [MC z.e.D] (Калуш) 
11. Точка Зору (Івано-Франківськ) 
12. G-Funk (Калуш) 
13. Д.Н.К. (Івано-Франківськ) 
14. Blink (Калуш) 
15. Ganja (Калуш) 
16. RZR (Калуш) 
17. White Noise ... Читати далі »
Просмотров: 1100 | | Дата: 30.05.2009 |


У м.Стрию було скоїне пограбування!Це вдбулося  десь між 15-00і16-00год Зловмисників було двоє в масках.Пограбовано близько 55000гр.це банк розташований в центрі нарозі з магазином  родинна ковбаска!
Просмотров: 1249 | | Дата: 29.05.2009 |


Проводиться акредитація на презентацію нового альбому камерної музики заслужених артистів України Германа Сафонова (скрипка) та Тетяни Орлової (орган). 

  

У програмі диску - церковні та світські твори композиторів доби Бароко (А.Кореллі, Ж.-М.Лек¬лєр, Л.-К.Да¬кен, M.-A.Шарпантье, Г.-Ф.Гендель, Й.Пахельбель). На Україні - це одна з перших спроб запису музики для скрипки та органу. 

  

Початок 28 травня о 15-00 (Конференц-зал Національної філармонії України, Володимирський узвіз, 2, другий поверх). 

  

Потрібна акредитація. Телефон: 8 050 1441349, e-mail: elnaumova@ukr.net .

Просмотров: 914 | | Дата: 25.05.2009 |


Уже не первый год Ани Лорак принимает активное участие в благотворительных акциях, посвящённым ВИЧ-позитивным людям во всём мире. В 2004 году певица несла почётную миссию Посла Доброй Воли ООН по вопросам ВИЧ/СПИДа в Украине. Перед конкурсом Евровидение Ани посетила несколько стран, где встретилась с инфицированными людьми, которые вскоре стали главными героями её фильма «ВИЧ не передаётся через дружбу». 
Так и в этом году Ани приняла участие в проекте «Позитивное творчество» (Positive ART), который был задуман как еще один шанс для людей, живущих с ВИЧ заявить о себе. Объединение усилий звезд шоу бизнеса и ВИЧ-позитивных людей поможет привлечь внимание к проблемам распространения эпидемии, а так же повлиять на снижение дискриминации по отношению к людям, живущим с ВИЧ/СПИД в странах Восточной Европы и Центральной Азии. В ходе проекта представители 6-ти стран Восточн ... Читати далі »
Просмотров: 819 | | Дата: 23.05.2009 |


Норвежцы A-HA анонсировали первые детали своего готовящегося к выпуску нового альбома. Девятый в студийной дискографии трио лонгплей получил название «Foot Of The Mountain». Его релиз запланирован на 19 июня. В настоящее время осуществляется процесс микширования записанного материала, в чем музыкантам помогает продюсер Стив Осборн (известен по работе с U2, Elbow, Starsailor и New Order).

Выбранная в качестве «пилотного» сингла титульная песня была презентована на сайте A-HA 24 апреля – буквально через день после завершения работы над ней. На физических носителях композиция будет выпущена в конце мая.

Любопытная деталь: «Foot Of The Mountain» является переработкой одной из песен Магне Фурухольмена – «The Longest Night» - появившейся на сольном альбоме музыканта «A Dot Of Black In The Blue Of Your Bliss» 2008-го года.

Сообщается, что гастрольное турне ... Читати далі »
Просмотров: 678 | | Дата: 22.05.2009 |


Не встиг гурт „Тартак” ще навіть вирушити у всеукраїнський передальбомний тур у підтримку свого майбутнього альбому „Опір матеріалів”, як уже розгорівся скандал.

Сьогодні мав відбутись концерт „Тартака” у Луганську. Але шанувальники не побачать у своєму місті музикантів… І зовсім не через зіркові вибрики, а через непорядність організаторів.

Організатори активно анонсували виступ гурту „Тартак”, що мав відбутись 17 квітня у клубі „Опера” в місті Луганськ, шляхом афіш, флаєрів та іншої реклами, а також випустили в продаж квитки. На дзвінки менеджменту гурту, протягом двох тижнів, компанія «Мастер шоу» (генеральний директор Максим Ткаченко) підтверджували на словах свої наміри організувати концерт, але уникали підписання угоди. Весь цей час продавались квитки, рекламувався концерт. А за два дні до події, організатори сповістили гурт, що концерт вони не провод ... Читати далі »
Просмотров: 878 | | Дата: 21.05.2009 |


Эминем (Eminem) отпразднует выпуск своего первого за пять лет альбома бесплатным концертом в родном Детройте. Выступление состоится 19 мая – в день выхода «Relapse» – в камерном зале Sound Board Theatre на территории местного MotorCity Casino Hotel. 

Эта новость была анонсирована на MySpace-страничке рэппера в минувшее воскресенье, и уже к утру понедельника сотни фэнов Эминема выстроились перед дверями детройтского музыкального магазина Record Time в надежде получить бесплатную проходку. Сообщается, что 500 билетов на концерт разошлись за каких-то 45 минут.

Оставшаяся тысяча пригласительных была разыграна на местных радиостанциях и в ходе лотереи на сервисе MySpace Music. 

Напомним, что «Relapse», в поддержку которого направлена вышеуказанная акция, станет последователем работы 2004-го года «Encore», ознаменовавшей собой начало продолжительного «тво ... Читати далі »
Просмотров: 947 | | Дата: 20.05.2009 |


Популярність електронної музики заполонила велику кількість концертних сцен та ротацію радіохвиль нашої країни. Такий прорив можна вважати сенсаційним за останні шість років. DJ – культура давно вже завойовує перші сходинки танцювальних топ–чартів. Останньою новиною є появлення у Львові першої електронної групи в Україні з зухвалою назвою «Cage Page». Початок творчої діяльності знаменуються нещодавнім офіційним релізом треку «Так і залишитись», який об’єднує такі музичні як electro, breakbeat, hip–hop та soul. За один тиждень сингл розійшовся по країні та віднайшов велику кількість прихильників. Створити ремікс–версії залучились відомі DJ нашої країни.

Неабияку зацікавленість викликає спільна музична діяльність, основана на взаємодії трьох абсолютно різних особистостей, які формують склад групи: автор пісень та соліст Олександр Панченко, який заснував колектив, є ... Читати далі »
Просмотров: 823 | | Дата: 20.05.2009 |


24-річний любитель "врубати" реп на всю котушку був засуджений до 20 годин слухання музики Баха і Шопена

Якщо ви любите гучно слухати музику, краще це робити не в Америці (маються на увазі Сполучені Штати). Цього літа такий собі Ендрю Вактор (Andrew Vactor), любитель послухати реп на повній гучності в авто з відкритими вікнами, був засуджений судом до штрафу в розмірі 150 доларів.

Суддя вирішив піти далі і спробувати прищепити любителю речитативів смак до прекрасного. Він запропонував підсудному заплатити всього 35 доларів за умови, що той проведе 20 годин, прослуховуючи класичні композиції Баха, Бетховена та Шопена.

Однак 24-річний фанат репу витримав усього 15 хвилин. "Річ зовсім не в музиці, – виправдувався Вактор. – Просто мені треба поспішати тренуватися зі своєю університетською баскетбольною командою". Пославшись на брак часу, підсудний хутен ... Читати далі »
Просмотров: 718 | | Дата: 19.05.2009 |


« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 »
Наша кнопка


Музика

друзі

Web-проект «Всегда Вместе!»

Наш опрос
Яка найліпша група України?

Результат опроса Результаты Все опросы нашего сайта Архив опросов

Клікніть тут!
Counter
Рейтинг@Mail.ru Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

| Copyright MyCorp © 2024 | Сайт управляється системою uCoz |